Referencer

Tidligere opgaver

Lager og logistik effektivisering samt digitalisering af arbejdsgange-og processer. Jeg hjælper virksomheder med assistance til etablering og ændring af deres logistik setup, generel sparring af virksomheds værdikæde og struktur samt projektopgaver med relation til transport, lager og logistik.

Resultat: øget leveringsservice, færre omkostninger, tilfredse kunder og gladere medarbejdere.

Fredericia Smede og Maskinfabrik + Telecomsteel.com får hjælp til en ny lagerstruktur, screening, valg og installation af nyt lagerstyringssystem (WMS) med stregkoder og håndskanner integreret til telecomsteel.com (webshop) samt ERP-system, valg af transportleverandør, opsætning og indretning af ny lagerhal med lokationsstyring og transportbooking integration fra WMS til leverandør.

Resultat: Strømlinede ordre-og leveringsprocesser samt et større overblik.

Reference: Jesper Madsen, direktør og medejer hos Fredericia Smede og Maskinfabrik, tlf. +45 30 70 44 26

Nordic Waterproofing A/S fik udarbejdet en gennemanalyseret logistikrapport af virksomhedens nationale lager og transport setup, herunder også en kundeanalyse. Logistikrapporten skulle, med konkrete dokumenterede anbefalinger, danne beslutningsgrundlag for virksomhedens fremtidige logistik strategi og efterfølgende en handlingsplan. 

Resultat: Efterfølgende etablering af nyt digitaliseret og bæredygtigt logistikcenter i Vestdanmark, samt flytning og digitalisering af salgskontor og lager i Østdanmark. Nye vognmænd med transportbooking integration fra virksomhedens ERP-system samt udrulning af et nyt lagerstyringssystem baseret på stregkoder og håndskannere.

Reference: Paul Erik Rask, Adm. direktør hos Nordic Waterproofing A/S. tlf. +45 79 96 21 21

DK Logistik A/S fik hjælp til etablering og indretning af lagerhal med pallereoler, wi-fi, lagerstyringssystem, IT, håndskannere, stregkoder til lokationsstyring og varer, samt opstart samarbejde med international transportør.

Resultat: Effektiv digitalt lager setup med sporbarhed og overblik.

Reference: Claus Terkelsen, logistikchef hos DK Logistik A/S, tlf. +45 51 56 84 00

Vantage A/S fik hjælp til at afsøge markedet i forbindelse med et ønske om at finde nye leverandører til national og international transport samt et lagerhotel placeret centralt i Vestdanmark.

Resultat: Effektiv lagerhotel løsning samt konkurrencedygtige fragtrater.

Reference: Frederik Dalgaard Svanholm, direktør og medejer hos Vantage Aps, tlf. +45 48 28 18 86

Frishop.dk + Byghjemme.dk modtog generel sparring og rådgivning i forbindelse med vedligehold og udvidelse af webshop pluklager indenfor indretning af lager, medarbejderroller, ordre-og lager flow, IT samt effektivisering af arbejdsgange.

Resultat: Gode praktiske løsninger, som er anvendelige i hverdage, med et optimeret flow hvor virksomheden har kunnet lave mere med de samme ressourcer.

Reference: Morten Laursen, adm. direktør og medstifter af Frishop.dk, tlf. +45 72 20 72 12